Sa-i spunem… Business Academy

By July 9, 2016Uncategorized

Să-i spunem.. Business Academy!

Fiecare startup poate să dea lovitura peste noapte și fiecare individ crede că ideea lui valoreaza milioane de dolari. Eu înca visez, dar nu despre asta vreau să vorbesc.

Totul părea să fie complet, dar totuși lipsea ceva, o idee care să fie pentru oameni și în folosul lor, ca să avem succes.

– Să-i spunem.. Business Academy! Despre asta vreau să vă vorbesc.

Sună perfect.

Ce înseamnă Business Academy?

Se știe că brainstorming-ul este cea mai bună metodă de a găsi o soluție la o problemă, o idee inițială, un business. Cred că dezvoltarea personală are un potențial uriaș în România — asta m-a convins. Așa se pot elimina multe potențiale greșeli pe care urmează să le facă un viitor sau actual antreprenor.

Ce vom face?

Vom organiza workshop-uri gratuite, transmisii live, cursuri și multe alte informații interesante, totul doar pe platforma noastră— business-academy.org Așa că te poți uita de acasă sau din orice loc în care tu te simți confortabil, ca să economisești timp. Îți vom pune la dispoziție toată structura și experiența de care noi dispunem. Îți vom oferi consultanță și sfaturi, indiferent de întrebarea pusă. Avem în plan să construim un job board pentru tinerii care nu vor să-și depună CV-ul la McDonald’s, sau de ce nu un loc în care ai putea găsi un finanțator pentru afacerea sau ideea ta.  Nu-i un lucru rău, dar noi credem că fiecare dintre noi are potențial, fiecare dintre noi poate fi un “diamant“ care să strălucească, doar că trebuie șlefuit și pus în valoare. Treaba asta oarecum ne revine nouă. Vom împărtăși cu tine toate experiențele noastre, ca afacerea/ cariera ta să te pună în valoare.

Dacă crezi că le știi pe toate, n-ai nevoie de noi. Te descurci singur, ești un om prosper și de succes și cu siguranță noi nu mai avem ce face pentru tine.

Dacă consideri că există tot timpul loc de mai bine, te invităm să ne urmărești activitatea și nu numai  — business-academy.org—  o să ne mulțumești. Pentru socializare ne găsești pe facebooktwitter și intagram.

Gânduri bune.

Leave a Reply